Gå til hovedindhold

Livet går videre på trods...

Tirsdag, 7. februar - tirsdag, 7. marts 2023, kl. 19:00-21:30
Flere steder i Sønderborg

Livet går videre på trods...
Du inviteres til et temaforløb under overskriften ”Livet går videre på trods …” – en overskrift, der sætter fokus på, at borgere med et handicap kan og vil noget, at vi er fulde af optimisme, og at livet er livet værd.

Vi fornægter ikke, at vi har et handicap, men uanset det vil vi livet – vi har særlige udfordringer, som vi skal håndtere, og langt hen af vejen har vi helt de samme mål her i livet som vore medmennesker uden et handicap.

Det er det, som temaet ”Livet går videre på trods…” drejer sig om.

Meld dig derfor til dette spændende forløb, og lad det give dig et fornyet løft og glæde.

Temaet afvikles over 5 temaaftener sådan:

  • 1. gang: 7. februar 2023 i Frivillighedens Hus, Perlegade 50, Sønderborg: Her vil præst Jørgen Jørgensen fortælle om udfordringer, vi som mennesker kan møde, herunder hvordan det påvirker vor psyke og balancen i sindet – alt med det sigte at medvirke til en harmonisk livsførelse.
  • 2. gang: 14. februar 2023 i Frivillighedens Hus, Perlegade 50, Sønderborg. Her vil diætist Malene Iskov fortælle om ernæring og sund kost med særlig fokus på, at mange af os med et handicap er mere eller mindre stationært siddende i en kørestol.
  • 3. og 4. gang: 21. og 28. februar 2023Sønderborg Idrætshøjskole, Frihedsalle 42, Sønderborg. Her vil der være fysiske aktiviteter af flere forskellig art, som alt sammen er tilpasset borgere med handicap.
  • 5. gang: 7.marts 2023 i Ulkebøl forsamlingshus, Kaplenivej 1, 6400 Sønderborg. Her spiser vi og hygger os sammen krydret med fællessang ledet af chefdirigent for Sønderjysk Pigekor Mette Rasmussen.

De 5 aftener i temaet afvikles alle i tidsrummet fra kl. 19 med forventet afslutning ca. kl. 21.30.

Der er plads til 20 deltagere.

Deltagelse koster 50 kr. pr. deltager pr. aften eller i alt 250 kr., der alene tilsigter at dække kaffe og vand. Det forudsættes tilmelding til alle 5 aftener.

Grib denne mulighed for at lade det blive en ny start på en oprustning såvel fysisk som mentalt.


Dette arrangement udbydes sammen med DHF i Sønderborg.