Gå til hovedindhold

Rekrutteringskursus

Torsdag, 2. marts 2023, kl. 16:00-20:30
MarselisborgCentret, bygning 8

Rekrutteringskursus

Det er vigtigt at have fokus på at få flere med, så opgaverne deles ud på flere hænder. På første del af kurset får du indsigt i de hyppigste årsager til, at rekruttering af frivillige slår fejl, samt de fire trin til rekruttering af frivillige.

På anden del af kurset dykker vi ned i to relevante emner, når vi har fokus på at få flere med, nemlig generationsskiftet (eller mangel på samme), og hvordan vi bedst får nye med ind i det frivillige fællesskab.

NB! Kurset er over to torsdage. Del II er 27. april. Du melder dig til begge kursusdage på én gang!

Generationsskiftet er en nødvendighed, men det kommer ikke altid af sig selv. Derfor er det vigtig med en forståelse for, hvad der engagerer de fem forskellige generationer, som vi kan møde i frivilligheden, og have fokus på, hvordan vi tager godt imod de nye.

Sammen kigger vi på den frivilliges rejse ind i foreningen, og hvorfor fokus på vejen ind i fællesskabet skal ligge højt på agendaen, hvis vi skal have flere med.

Vi får redskaber til, hvordan vi kan give plads til øget engagement, og hvordan de fem generationer skal motiveres og fastholdes.


Underviser er Marie Baad Holdt, partner i Ingerfair, der har over 20 års erfaring i rekruttering, fastholdelse og ledelse af frivillige.

Marie er medforfatter til bogen ’Sådan rekrutterer du frivillige’, der udleveres på kurset.