Gå til hovedindhold

Ta'r du livet seriøst, inden det bliver alvorligt..?

Mandag, 13. marts 2023, kl. 19:00-21:00
MarselisborgCentret, bygning 8

Ta'r du livet seriøst, inden det bliver alvorligt..?

Debatarrangement med Peter Bleis, trafikambassadør og foredragsholder.

Lever du et liv, som føles helt, som er baseret på dine livsværdier, dit livsformål, og som er fyldt med mening, frihed, kærlighed, accept og indre balance?

Et godt liv handler om at tage styringen og skabe det liv, du drømmer om, det handler om, hvad du vil, og hvad du ikke vil, så du står stærkt i dig selv, uanset hvilke udfordringer livet byder på. For der kommer udfordringer og kriser i livet, det er uundgåeligt, spørgsmålet er bare, hvordan vi takler dem, når de kommer.Peter Bleis vil i dette oplæg fortælle om sin største livskrise, og hvordan han fik noget negativt vendt til noget positivt.

Peter kørte galt og brækkede nakken fire steder og ryggen to steder. Han lå i koma i 14 dage, før han vågnede op til beskeden om lammelse fra halsen. Han fik lært at gå, men hans arme blev aldrig brugbare igen.

Peter har i dag hjælp 24 timer i døgnet, men betyder det, at han ikke kan have et godt liv?

Peter har et fantastisk og indholdsrigt liv.

Peter arbejder med optimering af teams i virksomheder, laver mindfulness i grupper, arbejder som frivillig i organisationen Headspace, hvor han har samtaler med unge mennesker med ondt i livet.