Gå til hovedindhold

Vi uddeler gratis gavekort til oplevelser

Projektet med at uddele gavekort til oplevelser er nu afsluttet. Mange tak for jeres deltagelse. Alle de heldige modtagere er fundet og har fået direkte besked.

To små isbjørneunger leger sammen.

Foto: Skandinavisk Dyrepark

 

Baggrunden er, at Social- og Ældreministeriet har givet os og andre organisationer en sum penge, der skal bruges til at understøtte oplevelsesindustrien i Danmark. Det betyder, du kan få mulighed for at invitere familien eller en god ven med til en oplevelse som f.eks.:

 • En tur i en forlystelses- eller dyrepark
 • Et besøg i teateret, biografen eller på et kunstmuseum
 • Et ophold på hotel eller i et feriehus i Danmark

Du kan se en liste over, hvad du kan få gavekort til nederst på siden.

Hvordan kommer du i betragtning?

Der er to typer gavekort:

 • 250 gavekort á 1.000 kroner, som udloddes fra mandag d. 28. marts kl. 12 efter princippet ”Først til mølle”.
 • 10 gavekort á 10.000 kroner som også udloddes fra mandag d. 28. marts, men her skal du skrive max. 10 linjer om, hvem du gerne vil invitere med og hvorfor. Deadline er tirsdag d. 29. marts. Vi trækker lod blandt de motiverede ansøgninger, og du får direkte besked senest d. 31. marts. Gavekortene kan kun bruges til de tre tilbud under 'Ophold' (se mere i listen nedenfor).

Du kan godt både ansøge om gavekortet til 1.000 kroner og det til 10.000 kroner. 

Sådan ansøger du

Mandag d. 28. marts kl. 12 vil der på denne side blive åbnet for et lille skema, hvor du kan udfylde dine kontaktinformationer og vælge hvilken oplevelse, du godt kunne tænke dig et gavekort til.

OBS

Det er først muligt at ansøge om gavekort mandag d. 28. marts kl. 12.

Hvad kan du få gavekort til?

 • Biograf gavekort

  Tag familie og venner med i biografen! Du får 7 biografbilletter og 7 biomenuer, der gælder til 40 forskellige biografer landet over*. Kan bruges over flere omgange. Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 2 år.

  Se listen over biografer her

  *Biomenu: 0,5 l sodavand & 1 stk. 2,4 l popcorn. Billetten er gældende til ordinære forestillinger på alm. pladser. Der kan forekomme tillæg ved eksempelvis helaftens-, 3D- og IMAX-film, samt andre film/pladser/sale med særlige tillæg. Billetten kan indløses i biografer over hele landet. I biografer der ikke fører popcorn, kan kuponen bruges til 1 stk. kaffe & 1 stk. kage. Billetterne skal ikke bruges på én gang.

 • Aalborg ZOO

  Få store oplevelser i Nordjyllands eksotiske dyreverden. Gavekortet kan bruges på entré, mad/drikke og souvenirs i haven. Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Den Blå Planet

  Oplev Nordeuropas største akvarium! Gavekortet kan bruges til entré, i deres butik og i café tang. Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Københavns ZOO

  Mød mere end 4.000 dyr i ZOO! Gavekortet kan bruges til både entré, butikker og spisesteder, det er op til dig. Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Knuthenborg Safaripark

  Oplev Nordeuropas største safaripark med vilde dyr, dinosaurer og timevis af sjov. Gavekortet kan bruges til entré og i parken. Gavekortet sendes fysisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Odense ZOO

  Oplev en verden af søde, sjove og seje dyr. Gavekortet kan bruges på entré i billetsalget og i parken (kan ikke bruges online). Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Ree Park Safari

  Få vilde oplevelser i Djurslands store dyrepark. Gavekortet kan bruges på entrébilletter. Gavekortet sendes elektronisk, men skal indløses via mail. Gælder t.o.m. 2022.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Randers Regnskov

  Tag på et sandt tropeeventyr i Randers Regnskov med vandfald og tropisk dyreliv! Gavekortet kan bruges til entré, i caféen og i shoppen. Gavekortet sendes fysisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Skandinavisk Dyrepark

  Oplev nordiske dyr som isbjørne, brunbjørne og ulve fordelt på 470.000 kvadratmeter. Gavekortet kan bruges til entré og i entréens souvenirshop. Gavekortet sendes elektronisk og kan bruges i 2 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

 • BonBon-Land

  Danmarks sjoveste forlystelsespark med masser af sjov til børn. Gavekortet kan bruges til entré, mad & drikke. Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Sommerland Sjælland

  Vandland og forlystelsespark for hele familien! Gavekortet kan bruges online til køb af billetter, sæsonkort og mad & drikke (Gælder ikke booking af hytter). Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Tivoli Friheden

  Tivoli Friheden er fyldt med masser af sjove forlystelser og oplevelser for hele familien. Gavekortet kan bruges til entré og i parken. Gavekortet sendes elektronisk og kan bruges t.o.m. 2022.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Tivoli i København

  Oplev den fortryllende have som byder på bl.a. forlystelser, restauranter og teaterforestillinger. Gavekortet kan bruges i 99,9% af Tivoli, på entré, turpas, årskort, forretninger og restauranter, Nimb, og på forestillingsbilletter i og udenfor Tivoli via deres Box Office. Gavekortet sendes fysisk og gælder i 3 år.

  Læs mere om Tivoli her

  Læs mere om gavekort til Tivoli her

  Universe Science Park

  Naturvidenskabelig oplevelsespark hvor sjov er en videnskab! Gavekortet kan bruges til entrébilletter ved online køb. Evt. restbeløb kan ikke gemmes. Gavekortet sendes elektronisk og gælder t.o.m. 2022.

  Læs mere på deres hjemmeside her

 • AROS

  Oplev kunst i verdensklasse og fantastisk udsigt over Aarhus. Gavekortet kan bruges til entré, mad og drikke. Gavekortet sendes elektronisk og kan bruges i 2 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Brandts

  På Kunstmuseum Brandts er 250 års kunsthistorie samlet under ét tag. Gavekortet kan bruges til entré, i Kunstshop Brandts eller Kunstcafe Brandts. Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Kunsten

  Nordjyllands væsentligste museum for moderne og samtidig kunst. Gavekortet kan bruges til entré, i kunstens butik og i brasseriet. Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Louisiana

  Oplev Louisiana Museum of Modern Art, et førende internationalt kunstmuseum. Gavekortet kan bruges til entré, medlemskab, butikker og restauranter. Voucheren sendes elektronisk og gælder i 1 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

 • Teaterbilletter.dk

  Teaterbilletter.dk har ca. 100 teatre og teaterproducenter i Storkøbenhavn og flere steder på Sjælland. Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

 • Comwell Hotels

  Nyd et afslappende ophold på ét af Comwells mange hoteller. Gavekortet sendes elektronisk, gælder i 3 år og kan bruges til hele Comwell koncernen inkl. spa, ophold, restaurant, bar mm.*

  Læs mere på deres hjemmeside her

  *Gælder ikke forudbetalte/eksklusive arrangementer som f.eks. nytår

  Dansommer

  Tag på en skøn sommerhusferie i Danmark. Vælg imellem 8.000 sommerhuse. Skal du have pool, bo ved stranden eller have kæledyret med? Gavekortet sendes elektronisk og kan bruges i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

  Happydays

  Happydays har mere end 100 skønne, kør selv-ferier/ophold i Danmark at vælge imellem. Gavekortet sendes elektronisk og gælder i 3 år.

  Læs mere på deres hjemmeside her

Gavekortene kan ikke ombyttes, heller ikke til kontanter

Vi tager forbehold for fejl i teksten og evt. ændringer. Det er til enhver tid betingelserne på de afsendte gavekort, der er gældende.

OBS

Det er først muligt at ansøge om gavekort mandag d. 28. marts kl. 12.