Aktuelle rabatter på kultur og oplevelser

Som medlem af UlykkesPatientForeningen kan du få rabat på kulturelle arrangementer og oplevelser. Vi har i et samarbejde med Billetlugen adgang til en række forskellige arrangementer og aktiviteter med 10-50 % rabat på billetprisen.

Vi gør opmærksom på, at der i nogle tilfælde kan være begrænsninger ved arrangementerne. Det kan for eksempel være manglende tilgængelighed for kørestole. Vi har ingen indflydelse på vilkårene for tilbuddene.

25 % rabat på Linda P's nye show NORMAL?

Hvad vil det sige at være normal? Og er det overhovedet noget, der er værd at stræbe efter?

I sit kommende one-man show NORMAL? gør Linda P status over sin egen selvudvikling og funderer over, om hun er nået i mål. Er hun blevet normal nok?

Linda P zoomer ind på livet som ”normal” efter selv at have skiftet rock’n’roll tilværelsen ud med et såkaldt ”mønsterliv”. Hun forsøger at gøre alle de rigtige ting, men må nok erkende, at det aldrig bliver muligt for hende at blive helt almindelig – og gudskelov for det!

Komikeren er kendt for sine one-man shows og medvirken i teater, film og satiriske serier. Senest har hun haft succes med TV2 Zulu-programmet 'Det alt for store Linda P Show' og udgivet albummet Just Divorced, der længe lå nummer ét på iTunes.

Du kan sikre dig billetter til det nye show med hele 25 % rabat, hvis du er hurtig. Vær opmærksom på, at der arbejdes efter først-til-mølle princippet.

Tid16. september 2016
StedFalconer Salen, København

Få din rabat her


Få 35 % på John & Joel i Tivoli - En hyldest til Elton John & Billy Joel

Sidste forårs forrygende succes, ”John & Joel – En hyldest til Elton John og Billy Joel” vender tilbage til Glassalen i Tivoli. Du bliver taget med på rejse gennem 25 af de største Elton John og Billy Joel hits som Goodbye Yellow Brick Road, Piano Man, Don’t Let The Sun Go Down On Me, Uptown Girl, Your Song og Just The Way You Are.

Vi følger seks sangere, der forlader deres hjem i midtvesten og tager på rejse til storbyen New York overbeviste om, at både kærlighed og lykke venter lige om hjørnet. Deres tur viser sig at være betydeligt længere og sjovere, end de havde forventet. 

Otte af landets mest talentfulde skuespillere og musikere er med på scenen og giver den fuld hammer, når de leverer velkendte og elskede hits med stort engagement. Christoffer Brodersen, Astrid Højgaard og Christian Berg er blandt de stjerner, der bidrager til den farverige og festlige rejse fyldt med fællessang og nostalgi.

Tag en tur i Tivoli, inden de lukker for sæsonen, og oplev et musikalsk univers af udødelige hits. Du får 35 % rabat på billetten, som samtidig giver fri entré til Tivoli.

Tid25.– 27. september 2016
StedGlassalen i Tivoli, København

Få din rabat her


Få 38 % rabat på familiepakke til Universe Science Park

Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskab og teknologi. Her kan I prøve kræfter med det ene eksperiment og sjove naturfænomen efter det andet. Byg vandraketter, grav med gravemaskiner, kør tohjulede Segways eller løft en bil. 

Hele året tilbyder Universe spændende aktiviteter som eksempelvis en koncertdag, Sankt Hans og blomsterbinding og tiltrækker hvert år tusindvis af børnefamilier og skoleelever. Hver dag bidrager parken til oplevelse på højt plan gennem kombinationen af sjov og læring!

Tag på en lærerig familieudflugt til Universe med en familiepakke, der er adgangsgivende for 4 personer til parken.

Tid: Gælder hele sæsonen 2016 (19. marts – 23. oktober)
Sted: Universe Science Park, Nordborg

Få din rabat her


Flying Superkids 2016 med 15 % rabat

Nu starter sommerturnéen for Danmarks sejeste børn! Inviter hele familien med til en festlig oplevelse og nyd to timer spækket med gymnastik, sang, dans og højt tempo. Superbørnenes smittende livsglæde i kombination med deres store talent gør Flying Superkids til en uforglemmelig oplevelse for unge som gamle!

Flying Superkids har gennem årene udviklet sig til et internationalt, anerkendt gymnastikhold, som har optrådt i over 35 lande. 50 Superkids i aldersgruppen 7-20 år skiftes til at være blandt de 24-26 børn, der tager ud og optræder. Showet er i konstant udvikling, og der arbejdes hele tiden på nye numre, så ikke to shows med Flying Superkids er ens!

To timer inden showet er der mulighed for at afprøve sit indre ”Flying Superkid” i KIA Family Park, hvor du kan prøve dine atletiske kræfter af på verdens sikreste trampoliner, hoppe i enorme hoppeborge, deltage i workshops med tidligere Superkids eller bare nyde solens stråler.

Du får rabat på Flying Superkids i disse byer:

  •          København: 26. juli - 6. august
  •          Aarhus: 13. - 20. august
  •          Kolding: 10. - 11. september

Få din rabat her

OBS: Indtast rabatkoden ’frontrow16’ efter du har valgt den ønskede by og dine pladser.


Tam Tam i Musikhuset Aarhus

Du får 20 % rabat

Det er tid til skæg, ballade og skøre sketches, når Musikhuset åbner for tredje gang åbner op for TAM TAM under Aarhus Festuge 2016.

Gode grin er ikke til at komme udenom, når den hylende morsomme Niels Olsen og Henrik Koefod, som også er kendt fra Ørkenens Sønner, udnytter deres suveræne evner til at få fyret op under latteren og får publikum til at rødme. Og når folkekære Bodil Jørgensen med Sofie Stougaard og mesteren i parodi, Mads Knarrebjerg, får folk til at slå på lårene af grin.

Der er lagt i kakkelovnen til en festlig aften, når de komiske talenter med en god omgang satire og på humoristisk facon berører højaktuelle emner.

Se forestillingen i Musikhuset Aarhus d. 31. august–3. september.

Få din rabat her


HALV PRIS på F.C. København kampe i Telia Parken

Superligaen er gået ind i sidste halvdel af sæsonen, og dermed også ind i den afgørende fase. Mesterskabet skal afgøres, og F.C. København er blandt favoritterne til at løbe med guldet.

Nu har du adgang til HALV PRIS på både voksen og børnebilletter til D-tribunen til alle F.C. Københavns forårskampe i Telia Parken. Kampene bliver løbende sat i salg, så husk at gå ind og tjekke om nye er kommet i salg, når det er blevet tid til en tur ind og opleve stjernerne Zanka, Delaney og Santander kæmpe for guldmedaljer.

Sådan får du rabat

  • Vælg den ønskede kamp
  • Vælg familietribunen
  • Indtast rabatkoden frontrow2016 ved hver billet
  • Du får 50 % rabat ekskl. billetgebyr (20 kr.)

Få din rabat her

OBS. Kampene kommer løbende i salg.


København ZOO med 5 % rabat - hele året rundt

Hils på pingvinerne, betragt de legesyge aber eller se isbjørnen tage sig en forfriskende dukkert. Du har nu mulighed for at invitere hele familien i København ZOO med 5 % rabat på både årskort og indgangsbilletter

Sådan får du rabat

  • Gå ind på http://www.zoo.dk/firmaaftale
  • Brug koden "frontrow16" i feltet "aftalenummer"
  • Vælg enten indgangsbilletter eller årskort med rabat

Med en indgangsbillet til Zoo kan du gå på opdagelse og komme helt tæt på dyrenes verden.Gå en tur i den spændende have og besøg elefanterne i deres elefanthus eller aflæg isbjørnene, fuglene og sælerne et besøg i Den Arktiske Ring. Er du mere til troperne, kan du se på slanger silkeaber og sommerfugle i alverdens farver i den store regnskov.

Med et årskort har du muligheden for at besøge dine yndlingsdyr alle årets 365 dage, og samtidigt støtter du Zoos arbejde med at redde truede dyr i naturen.