Besøg på Memphis Mansion (Graceland) i Randers

Arrangementet er aflyst. Vi er desværre nødt til at udskyde arrangementet på grund af corona-smittefare. Ny dato for arrangementet meddeles senere.

Arrangør

MidtVest Jylland

Dato

25. april 2020

Tidspunkt

Kl. 9.45-17.30

Adresse

Parkeringspladsen ved Mads Eg Damgaardsvej/Baggeskærvej, Herning
Vis på kort

Pris

150 kr.
Tilmeldingsfrist overskredet

Lørdag d. 25. april kører årets store bustur til Memphis Mansion (Graceland) i Randers.

Memphis Mansion er, i det ydre, en nøjagtig kopi af Elvis Presleys hjem i Memphis Tennessee, USA. Hvis du kan lide Elvis Presleys musik er dette turen for dig, og hvis du måske ikke er helt så vild med musikken, så er det måske en mulighed for at lære noget nyt at kende.

På denne tur får vi mulighed for at høre historien om starten i 50èrne, og de reaktioner det gav i USA. Vi får også mulighed for at høre om oprettelsen af Memphis Mansion i Randers.

Ud over busturen får vi noget godt at spise i restaurationen i Memphis Mansion. Derefter foredrag og rundvisning i museet af ejeren af Memphis Mansion, Henrik Knudsen, som ved (næsten) alt om Elvis Presley og hans musik. Henrik kender også mange af de musikere, og andre der har spillet med Elvis, så det skal nok blive spændende. Derefter bliver der tid til at gå rundt i museet og butikken på egen hånd.

Vi slutter dagen med kaffe og kage, inden bussen sætter kursen tilbage mod Herning. Prisen inkluderer bus, mad, rundvisning, indgangsbillet til museet, foredrag samt kaffe.

Program for dagen:

Vi mødes på parkeringspladsen overfor Herning Messe Center, og kl. 10.00  kører bussen mod Memphis Mansion i Randers.
Kl. 12 til 13.15: Vi spiser rigtig amerikansk mad, hvorefter vi får et foredrag og en rundvisning i museet. Derefter er der fri til selv at kigge på tingene i museet eller butikken.
Kl. 15.00: Der er kaffe og pie/kage, og kl. 15.45 kører vi hjemad igen, fyldt med en masse nye indtryk.

Kontakt

Orla Bredgaard, tlf: 97220132, eller mail: midtvestjylland@ulykkespatient.dk