Naturterapi

Vær med når naturterapeut Kåre Holl, guider os igennem 2 sansende timer, hvor vi kommer helt tæt på naturen og dens positive virkninger.

Arrangør

MidtVest Jylland

Dato

5. september 2021

Tidspunkt

Kl. 9.30-12

Adresse

Præstbjerg Naturcenter
Vis på kort

Pris

Gratis

Mange mennesker, som lider af gener efter en hjernerystelse, en anden form for ulykke eller postpolio, har oplevet, at det giver ro i hovedet at bruge naturen. Deres oplevelser bekræftes af studier, som viser at naturen kan genoplade vores kognitive batterier og give bedre koncentration, hukommelse og fokus. Nogle rehabiliteringscentre bruger endda naturen som en fast del af genoptræningen efter en hjernerystelse. 

Vi mødes ved naturcenteret, hvor vi hilser på hinanden og får en kop kaffe/te og et rundstykke og frugt. Derefter vil naturterapeut Kåre Holl, tage os gennem 2 timer, hvor vi har fokus på sanselig kontakt til naturen via vores sanser. Med forundring og nysgerrighed undersøger vi denne oplevelse og hvad den gør netop for os hver især. Vi afslutter med en guidet mindfulness seance. Læs mere om Kåre Holl og naturterapi her. 

Arrangementet er egnet for gangbesværede og kørestolsbrugere. Deltagerne skal dog selv, evt. med hjælp fra ledsager, kunne fragte sig fra p-pladsen frem til lokationen (ca. 100 m.) og rundt i området (max. 500 m. efter formåen). 

Husk: Medbring et håndklæde til aftørring af hænder og fødder. Der er handicaptoilet på lokationen. 

Vær opmærksom på at hjælpere skal tilmeldes separat i tilmeldingsformularen. 

Kontakt

Susanne Damgaard, s.s.damgaard@ulykkespatient.dk, 20711550