Informationsmøde om at blive frivillig

Har du lyst til at arrangere foredrag for ulykkesramte og polioramte i Vendsyssel? Så tag med til vores uforpligtende informationsmøde om at være frivillig.

Arrangør

Vendsyssel

Dato

10. september 2019

Tidspunkt

Kl. 19.00-19.30

Adresse

Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå
Vis på kort

Pris

Gratis

Vi er en lille gruppe frivillige i Vendsyssel kredsen, som arbejder for at give medlemmer af foreningen i vores område mulighed for at deltage i spændende og relevante faglige foredrag, tage på udflugter og deltage i træning sammen. Og vi vil gerne byde flere velkommen i vores fællesskab.

Kender du én, som også kunne være interesseret i at arrangere foredrag for ulykkesramte/mennesker med polio, så tag gerne personen med. Både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningerne er velkomne.

Til informationsmødet vil du møde både nuværende frivillige og en medarbejder fra foreningernes sekretariat. På mødet vil vi også fortælle om de forskellige opgaver, som du kan vælge at lave sammen med os, og vi svarer på alle dine spørgsmål. Til samtlige opgaver vil du modtage oplæring af én med erfaring på området.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte formand for Vendsyssel kreds Gurli Nielsen på tlf. 2076 4361 eller pr. mail: gurlinielsen1952@gmail.com