Move-it: Online bevægelse og indre ro

På dette hold er der fokus på at bevæge kroppen på en nænsom og opmærksom måde og på at skabe indre ro, såvel kropsligt som mentalt. Et hold hvor du får mulighed for at tjekke ud fra hverdagens gøremål og i stedet rette blikke på dig og dine behov.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

16. aug. - 18. okt. 2021

Tidspunkt

Mandage 11.30-12.30

Adresse

Online via Microsoft Teams

Pris

300 kr.

Holdes indledes med en kropsscanning med det formål at mærke samt afspænde hele kroppen og også ansigtet. Varighed cirka 10 minutter.

Herefter bevæges kroppen med øvelser hentet fra såvel qi-gong, yoga og Body All Mind grundtræning. Undervejs bliver du instrueret i og mindet om, kun at gøre det din krop tillader, så du undgår at overgøre og fremprovokere smerter eller hæve smerteniveauet. Hvis holdet ønsker det, er det muligt at introducere og praktisere diverse åndedrætsøvelser. Varighed cirka 25 minutter.

Holdet afsluttes med en Savasana eller en guidet meditation/drømmerejse.

Det vil være muligt at opøve en selvpraksis, så du via bevægelse og din opmærksomhed kan skabe mental ro, når du ønsker det.

Du kan deltage på holdet både stående og siddende.

Praktisk information

Hvert hold er på max otte deltagere, og du kan se både træner og de andre deltagere via enten telefon, tablet eller computer.

Træningen foregår online, hvor både du, træneren og de andre holddeltagere kan se hinanden. Træneren vil således hele tiden være i stand til at instruere dig i de konkrete øvelser og give personlig vejledning undervejs.

Derudover tilbyder vores træneren en 1:1 online opstartssamtale med dig á en halv times varighed, så holdtræningen kan tilpasses lige netop dit niveau.

Deltagelse i holdtræningen kræver et medlemskab af foreningen.

Kontakt

Gro Barlebo, +45 4076 9090, hegr@ulykkespatient.dk