Move-it: Online bevægelse og livskraft

Øvelserne på dette hold er inspireret af såvel yoga, qi-gong, Body All Mind kropstræning som meditation og er sammensat med det formål at skabe øget bevægelighed, livskraft og livsglæde.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

17. aug. - 19. okt. 2021

Tidspunkt

Tirsdage 10.30-11.30

Adresse

Online via Microsoft Teams

Pris

300 kr.

Du kan forvente:

  • At få bevæget hele kroppen; fødder, ben, lår, hofter, balder, lænd, ryg, skuldre, nakke, arme, og fingre og også musklerne i ansigtet
  • At få styrket kroppen og gøre den mere bevægelig og livskraftig
  • At træne og bevæge dig på en omsorgsfuld og fokuseret måde.
  • At få gang i kredsløb, lymfesystem, åndedræt og derved kroppens evne til at udskille affaldsstoffer.
  • At opøve en selvpraksis, så du selv er i stand til at holde dig i god form både kropsligt og mentalt.

Hver træningstime indledes med en kropsscanning med det formål at mærke og afspænde hele kroppen og også ansigtet. Varighed cirka 10 minutter.

Herefter bevæges kroppen med øvelser fra såvel qi gong, yoga og Body All Mind grundtræning. Hvis holdet ønsker det, er det muligt at introducere og praktisere diverse åndedrætsøvelser. Varighed cirka 25 minutter.

Timen afsluttes med Savasana/afspænding eller med en guidet meditation/drømmerejse. Holdet er for dig, der kan udføre stående øvelser.

Praktisk information

Hvert hold er på max otte deltagere, og du kan se både træner og de andre deltagere via enten telefon, tablet eller computer.

Træningen foregår online, hvor både du, træneren og de andre holddeltagere kan se hinanden. Træneren vil således hele tiden være i stand til at instruere dig i de konkrete øvelser og give personlig vejledning undervejs.

Derudover tilbyder vores træneren en 1:1 online opstartssamtale med dig á en halv times varighed, så holdtræningen kan tilpasses lige netop dit niveau.

Deltagelse i holdtræningen kræver et medlemskab af foreningen.

Kontakt

Gro Barlebo, +45 4076 9090, hegr@ulykkespatient.dk