Move-it: Online kropsterapeutisk yoga til kørestolsbrugere

Yogaen på dette hold er hensyntagende, inddrager elementer fra kropsterapien og formen er langsom med fokus på nærvær og bevidsthed i bevægelsen.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

05. okt. - 07. dec. 2021

Tidspunkt

Tirsdage kl. 15.00-16.00

Adresse

Online via Microsoft Teams

Pris

300 kr.

Yogaen skaber bevægelse i hele systemet, og er en nænsom måde at komme tættere på sig selv - at mærke, lytte til og tage vare på både kropslige, følelsesmæssige og mentale eftervirkninger. Den hjælper til ro, smertelindring, energi og større selvforståelse. 

Hver træningssession består af en kombination er meditation, åndedrætsøvelser og siddende yogaøvelser. Intentionen med træningen er indre ro og fornyet energi. Træningen tilpasses således at alle kan være med. Underviseren er uddannet Kropterapeutisk Yogalærer og Psykoterapeut MPF.  

Praktisk information

Hvert hold er på max otte deltagere, og du kan se både træner og de andre deltagere via enten telefon, tablet eller computer.

Træningen foregår online, hvor både du, træneren og de andre holddeltagere kan se hinanden. Træneren vil således hele tiden være i stand til at instruere dig i de konkrete øvelser og give personlig vejledning undervejs.

Derudover tilbyder vores træneren en 1:1 online opstartssamtale med dig á en halv times varighed, så holdtræningen kan tilpasses lige netop dit niveau.

Deltagelse i holdtræningen kræver et medlemskab af foreningen.

Kontakt

Elin Skytte, e.skytte@ulykkespatient.dk, +45 6169 9026