Move-it: Online Mindfulness og åndedrætstræning

På holdet vil du blive introduceret til forskellige meditationer og åndedrætsøvelser, og der vil også være dialog og teoretisk input undervejs.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

06. okt. - 15. dec. 2021

Tidspunkt

Onsdage kl. 18.00-19.00 (ferie i uge 42)

Adresse

Online via Microsoft Teams

Pris

300 kr.

Formålet med forløbet er, at du stifter bekendtskab med, hvad mindfulness er, og efterfølgende har mulighed for at træne mindfulness på egen hånd i dagligdagen.

Hvad er mindfulness?

Mindfulness er en slags meditation, hvor man træner at være i nuet med fuld opmærksomhed, og med accept på det der er - både det behagelige og det ubehagelige. Mindfulness har vist sig at have en positiv effekt på flere områder - blandt andet stress, depression, søvn og smerter.

Mindfulness kan ikke fjerne alt det ubehagelige, men ved at vi ændrer vores forhold til det ubehagelige, kan vi blive bedre til at være med det der er og på den måde opnå et mere balanceret og kvalitetsrigt liv.

Hvad er fordelene ved at deltage i mindfulness online?

Du kan få meget ud af at følge vores mindfulness/åndedrætstræning online. På online kurset, vil der være mindre teori end på de fysiske kurser. Vi vil til gengæld bruge mere tid på at praktisere øvelser i både mindfulness og åndedrætsteknikker.

Vi sidder i samme rum - bare online - og vi kan se hinanden og tale sammen. Det vil sige at du kan stille spørgsmål undervejs og få svar direkte.

Selvom det er en anderledes oplevelse at få undervisning online er der flere fordele: Du behøver ikke at bruge tid på transport men kan sidde hjemme i din yndlingsstol eller ligge på din sofa, og du behøver heller ikke at bekymre dig for corona.

Onlinekurset er for alle og kræver ingen forudsætninger. De forskellige øvelser tilpasses dine behov og eventuelle begrænsninger.

Praktisk information

Hvert hold er på max otte deltagere, og du kan se både træner og de andre deltagere via enten telefon, tablet eller computer.

Træningen foregår online, hvor både du, træneren og de andre holddeltagere kan se hinanden. Træneren vil således hele tiden være i stand til at instruere dig i de konkrete øvelser og give personlig vejledning undervejs.

Derudover tilbyder træneren en 1:1 online opstartssamtale med dig á en halv times varighed, så holdtræningen kan tilpasses lige netop dit niveau.

Deltagelse i holdtræningen kræver et medlemskab af foreningen.

Kontakt

Susanne Bergman, 2890 8107, s.bergman@ulykkespatient.dk