Move-it: Online siddende fysisk træning

Holdet er for dig, som gerne vil have mere energi og overskud til hverdagens gøremål. Fysisk træning er vigtigt for din mentale og fysiske sundhed, samtidig med det øger dit velvære og vedligeholder din fysiske formåen.

Arrangør

Fyn

Dato

17. aug. - 26. okt. 2021

Tidspunkt

Tirsdage kl. 10.00- 11.00 (ferie i uge 42)

Adresse

Online via Microsoft Teams

Pris

300 kr.
Tilmeldingsfrist overskredet

I træningen vil du få bevæget hele kroppens led og muskler godt igennem. Øvelserne vil foregå siddende og træningen tilpasses til dit niveau. En træningsgang vil typisk bestå af:

  • Opvarmning, for både muskler og led
  • Puls, hvor pulsen øges og vi får god varme i kroppen
  • Styrke, med forskellige øvelser, både for arme, mave, ryg, ben og balder. Der vil ind imellem være øvelser, hvor man kan bruge håndvægte/vandflasker og træningselastikker for at øge belastningen
  • Afspænding/afrunding, udstræk og rolige bevægelser for at afslutte træningen  Der vil altid være mulighed for at spørge underviseren til råds og justere øvelserne undervejs, så træningen passer til dig og dit niveau.   

Det skal være hyggeligt og sjovt at bevæge os sammen, men hver for sig. 

Praktisk information

Hvert hold er på max otte deltagere, og du kan se både træner og de andre deltagere via enten telefon, tablet eller computer.

Træningen foregår online, hvor både du, træneren og de andre holddeltagere kan se hinanden. Træneren vil således hele tiden være i stand til at instruere dig i de konkrete øvelser og give personlig vejledning undervejs.

Derudover tilbyder træneren en 1:1 online opstartssamtale med dig á en halv times varighed, så holdtræningen kan tilpasses lige netop dit niveau.

Deltagelse i holdtræningen kræver et medlemskab af foreningen.

Kontakt

Sabine Lund Neesgaard, salu@Ulykkespatient.dk, 60 60 53 32.