Poliocafé: En plads i solen

Vi skal høre Nina fortælle om en eventyrlig sejlads, og hvad den har betydet

Arrangør

Koordinationsudvalget

Dato

4. november 2021

Tidspunkt

Kl. 14.00 - 16.00

Adresse

MarselisborgCentret, P. P. Ørums Gade 11, bygn. 8, 8000 Aarhus C
Vis på kort

Pris

Gratis

Fra drøm til virkelighed - Fire kørestolsbrugere på eventyr-sejlads i Caribien - (eller ”i Kløvedals kølvand”).

På et PTU sommerkursus i 2001 opstod en drøm blandt nogle af kursisterne på sejladsholdet: at komme på en eventyrsejlads. På sommerkurset året efter drømte deltagerne videre, forestillede sig selv på sejlads i alverdens farvande.
I 2003 viste det sig, at drømmen kunne blive til virkelighed, og det blev til en eventyrlig sejlads omkring Cuba.

Mange af os har sikkert været på en drømmetur, der udfordrede os på mange måder. Hvordan klarer vi at rejse rundt i ukendte farvande? Hvordan forbereder man sig bedst muligt? Hvad er der tilbage af drømmen, her 17 år efter? Hvordan og hvad har turen betydet? og er det blevet nemmere at rejse rundt i verden?

Nina har egentlig aldrig følt, at hendes plads var/er i solen, men gerne og ofte blandt alle de pragtfulde solstrejf fra nær og fjern - da hun bedst trives blandt alle de dejlige personer, begivenheder og steder, hvor hun har sin gang.

Om Nina
Aktiv i Polio- og UlykkesPatientForeningen siden 1990, primært med bestyrelsesarbejde på Fyn, hvor hun er næstformand. Aktiv i DH regi, hvor tilgængelighed har haft en stor plads, samt gennem flere år aktiv i Ulandsarbejdet. Endvidere aktiv på et lille jazzsted, i de senere år primært med at passe vagtplanen. Måtte forlade arbejdsmarkedet i 1993 som 43 årig og gå på førtidspension. Er lige nu også aktiv i Handicaprådet i Odense og stadig med i DH Odense.
Har kommet gennem mange år på sommerkurset i uge 31 på Egmont Højskolen (Sejladsholdet), og inden dette var Nina på Scleroseforeningens sommerkursus som pædagog.

Kontakt

Solveig Hansen, tlf.: 4117 2945, s.hansen@ulykkespatient.dk.