Poliocafé: Hjælp til bedre balance

Kom og hør om Rolfing og Mensendieck og bliv klogere på, hvordan det kan hjælpe dig til en bedre balance.

Arrangør

Østjylland

Dato

28. maj 2020

Tidspunkt

Kl. 14-16

Adresse

Første sal i Bygning 8 på MarselisborgCentret, P .P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus C
Vis på kort

Pris

Gratis

Rolferen Niels Corfitsen og Mensendieckinstruktøren Hanne Wellendorf Jastram vil i løbet af et par timer forklare kan oprette balance i en plaget krop, frigive energi og lindre smerter.

Arrangementet er gratis, og vi giver kaffe undervejs

Om Rolfing

Rolfing kan beskrives som en undervisning af og om kroppen. Metoden er meget dybtgående. Rolferen arbejder med klientens krop for at hjælpe den med at finde tilbage til en normal holdning eller struktur. Den dybtgående teknik frigør og heler ikke bare kroppen, men også tanker og følelser.

Musklerne i de spændte områder trækker i kroppen og bevirker skævheder, indskrænket bevægelighed og stivhed. Således giver kropsholdningen udtryk for mentale og følelsesmæssige holdninger, og forholdet mellem krop og sjæl viser sig at være ét problem i stedet for to.

Når muskler og fascier løsnes, vil muskelfibrene søge tilbage til deres naturlige stilling. Således kan rolferen skabe gennemgribende ændring af klientens krop. Under normale omstændigheder vender kroppen af sig selv tilbage til en optimal tilstand, både fysisk og psykisk.

Fejlstilling i leddene, der stammer fra tidligere sygdomme eller læsioner, eller som skyldes angst eller andre hæmninger, reagerer også på den nye frihed i muskler og fascier ved at søge tilbage til deres normalstilling.

Om Mensendieckgymnastik

Med Mensendieckgymnastik lærer du at bevæge dig ubesværet og hverdagens bevægelser bliver træning, der bygger op og styrker dine muskler, sener, led og knogler.

Mensendieck er den eneste holdningskorrigerende træning og gymnastik, der findes.

Mensendieck er udviklet og grundlagt af læge og billedhugger Bess Mensendieck og adskiller sig fra andre bevægelses- og gymnastikformer samt fysioterapi gennem undervisning, der lærer dig bevidsthed og kendskab til kroppens funktion, holdning og bevægelser

Kontakt

Solveig Hansen på tlf. 41 17 29 45 eller mail: polioudvalg@polio.dk