Vikingspil i Frederikssund

Årets forestilling handler om Uffe Vermundssøn.

Arrangør

Nordsjælland

Dato

21. juni 2019

Tidspunkt

Kl. 17.00-22.00

Adresse

Kalvøvej 28, 3600 Frederikssund
Vis på kort

Pris

100 kr. (+ evt. hjælper 100 kr.)
Tilmeldingsfrist overskredet

Årets stykke handler om Uffe Vermundssøn.

Den saksiske dronning og hendes nærmest uovervindelige søn truer den danske kong Vermunds rige efter mange år med fred. Vermund er syg og ved at blive gammel. Hans eneste søn Uffe bliver opfattet som ansvarsløs, især af sin far, men Vermund beslutter alligevel at give Uffe en chance for at vise sit værd på en rejse til saksernes land.

Sammen med sine kampklare barndomsvenner, tre handlekraftige vølver og en noget uheldig tyv, kommer Uffe ud for voldsomme oplevelser, inden han kan vende hjem og tage kampen op mod sakserne.

Stykket er bygget på sagnet om Uffe hin Spage, hvor den blinde kong Vermunds sløve søn ved Ejderens bred og med god hjælp fra det magiske sværd Skræp bekæmper den saksiske prins og hans kæmpe.

Vi åbner for udlevering af bestilte billetter uden for indgangen på handicap P-pladsen kl. 17.00 – 17.30. Når du har fået udleveret din billet, er der velkomstdrink på siddepladserne foran scenen. Der er fællesspisning inkluderet i billetten. Vi spiser ca. 18.30. Forestillingen starter kl. 20.00 og forventes afsluttet ca. kl. 22.00.

Vær opmærksom på, at hjælpere skal tilmeldes særskilt under 'Flere deltagere' i tilmeldingsformularen.

Børn under 15 år deltager gratis.

 

Kontakt

Bodil Egelund: tlf. 2361 3599, bodil.egelund@webspeed.dk