Webinar: Historien om PolioForeningens begyndelse

På dette webinar fortæller journalist Martin Hungeberg om PolioForeningens stiftelse i 1945 og om polio ved 2. Verdenskrigs afslutning.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

4. maj 2021

Tidspunkt

Kl. 13.00-13.45

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

For mange var det en næsten ukendt lidelse, der ramte 2.000 danskerne i 1944. Det medførte en stemning af magtesløshed i befolkningen, der i krigens næstsidste år pludselig stod over for en ny fjende: Børnelammelse. Men ud af negativiteten voksede fremsynede tanker om at organisere sig og forberede sig til kommende epidemier.

På dette webinar fortæller journalist Martin Hungeberg om PolioForeningens stiftelse i 1945 og om polio ved 2. Verdenskrigs afslutning.
 

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 14 dage efter afholdelsen. 

Bemærk at du får tilsendt en e-mail på engelsk, hvor der er et link til webinaret.

Få hjælp på IT-linjen

Hvis du oplever tekniske problemer med Zoom, kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer her.

Du kan også få hjælp til, hvordan du deltager i et Zoom webinar på foreningens IT-linje. IT-linjen har åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00-12.00. Ring på tlf.: 36 73 20 03.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk.