Webinar: Kan kroniske smerter trænes væk?

Hør med når fysioterapeut og ph.d. Henrik Bjarke Vægter fortæller om, hvordan fysisk aktivitet og træning kan påvirke kroniske smerter samt giver tips og tricks til, hvordan du kan få en mere aktiv hverdag.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

4. oktober 2021

Tidspunkt

Kl. 14.00-15.00

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

Mange mennesker oplever, at træning hjælper, når de har ondt, men når man har kroniske smerter, bliver situationen ofte mere kompliceret. En del oplever, at fysisk aktivitet og motion medfører flere smerter. Har man den erfaring, kan det være svært at få begyndt med at være mere fysisk aktiv.

Henrik Bjarke Vægter, der er fysioterapeut og forsker i kroniske smerter, tager i webinaret udgangspunkt i den seneste forskning på området, når han gør os klogere på, hvordan fysisk aktivitet påvirker smerteoplevelsen samt introducerer os til tips og tricks, der kan hjælpe til at skabe en mere aktiv hverdag.

Webinaret henvender sig til dig, der har en kortere eller længerevarende smerteproblematik. Alle interesserede er dog velkomne til at deltage i webinaret.

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 14 dage efter afholdelsen. 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk.