Webinar: Livsværdier

Lever du med følger efter en ulykke eller sygdom, der forhindrer dig i at gøre de ting, du gerne vil?

Arrangør

Sekretariatet

Dato

2. november 2021

Tidspunkt

Kl. 13.00-13.45

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

Når vi rammes af en ulykke eller sygdom, og måske ikke længere oplever at kunne det samme som før grundet fx smerter eller træthed, kan det for nogen blive vigtigt at arbejde med at finde ind til, hvad der er vigtigt i ens liv og bruge det til at vurdere, hvad ens ressourcer bedst bruges på.

At arbejde med at blive klar på dine grundlæggende værdier i livet kan være en hjælp til at finde en bedre balance i hverdagen.

I webinaret ser vi sammen med psykolog Sophie Lykkegaard Ravn nærmere på livsværdier. Livsværdier er et redskab, der kan hjælpe dig med at navigere til et mere indholdsrigt liv. Du kan bruge det som en form for kompas til at leve et liv, der passer med dine værdier.

Webinaret er en introduktion til redskabet livsværdier og er en kombination af oplæg og øvelser.

Arbejdet med livsværdier er relevant for alle. At leve efter sine værdier kan give et mere indholdsrigt og meningsfuldt liv, fordi det er et redskab til at skabe balance og sørge for, at den energi, vi har, bliver forvaltet på bedst mulig måde.

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 30 dage efter afholdelsen. 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk.