Webinar: Motivation og træning - Cathrine Guldberg deler ud af sine erfaringer

Bliv inspireret af Cathrine der bl.a. fortæller om, hvad træning betyder for hende, og hvordan hun finder motivation til at træne.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

18. maj 2021

Tidspunkt

Kl. 12.00-12.45

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

Webinaret Motivation og træning tager udgangspunkt i Cathrine Guldbergs egne erfaringer igennem et langt liv som kørestolsbruger.

Som en del af webinaret introducerer Cathrine dig til en række (siddende) træningsøvelser, hvor du som deltager kan få pulsen op derhjemme. Hvis du har håndvægte eller alternativt et par fyldte vandflasker, så hav dem gerne klar, når webinaret starter. Det er ikke nødvendigt at have håndvægte for at deltage i webinaret.

Cathrine Guldberg er 52 år og uddannet administrativ assistent, fitnessinstruktør og psykoterapeut. Cathrine fik en rygmarvsskade efter et skistyrt i 1989 og sidder i dag i kørestol.

Webinaret henvender sig både til dig, der ikke træner og til dig, der træner jævnligt. Alle interesserede er velkomne til at deltage.

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 14 dage efter afholdelsen. 

Få hjælp på IT-linjen

Hvis du oplever tekniske problemer med Zoom, kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer her.

Du kan også få hjælp til, hvordan du deltager i et Zoom webinar på foreningens IT-linje. IT-linjen har åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00-12.00. Ring på tlf.: 36 73 20 03.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk.