Webinar: Smerters påvirkning på det kognitive

Hvordan hænger smerter og det kognitive sammen? Hvad indebærer begrebet ”hjernetræt”? Og hvad kan du selv gøre for at finde balance i hverdagen igen? Psykolog Lars Kristian Bak fra Tværfagligt Smertecenter ved Aalborg Universitetshospital deler ud af sin viden i dette webinar.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

23. marts 2021

Tidspunkt

Kl. 14.00-15.00

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

”Vi kan ikke gøre mere – du må lære at leve med dine smerter!”

Sådan en besked får mange danskere, og det er lettere sagt end gjort. På Tværfagligt Smertecenter ved Aalborg Universitetshospital hjælper psykolog Lars Kristian Bak kroniske smertepatienter til at acceptere, at smerterne ikke går væk, og i stedet have fokus på livskvalitet.

Det er forskelligt, hvad livskvalitet er for den enkelte, men fælles for alle er, at smertepatienter må forholde sig til et lavere energiniveau, og må prioritere benhårdt, hvad de vil bruge den resterende energi på. Når de finder denne nye balance i deres liv – får de ofte mere kontrol over smerteniveauet, selv om smerterne ikke går væk.

Lars Bak fortæller i webinaret om nogle af de mest almindelige følger af kroniske smerter som fx hjernetræthed og svigtende hukommelse. Han vil også fortælle om nogle redskaber, du kan bruge til at håndtere den svigtende koncentration og finde balancer i hverdagen igen.

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 14 dage efter afholdelsen. 

Bemærk at du får tilsendt en e-mail på engelsk, hvor der er et link til webinaret.

Få hjælp på IT-linjen

Hvis du oplever tekniske problemer med Zoom, kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer her.

Du kan også få hjælp til, hvordan du deltager i et Zoom webinar på foreningens IT-linje. IT-linjen har åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00-12.00. Ring på tlf.: 36 73 20 03.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk eller medlem@polio.dk.

Tilmelding

Tilmelding er lukket, da der ikke er flere ledige pladser.