Derfor stiller Conny Jensen op til valg

Læs hvorfor medlem, Conny Jensen, stiller op til valg i Region Midtjylland.

Conny Jensen trådte sine politiske barnesko i det nu hedengangne Kvindeligt Arbejderforbund, inden hun kom i først Herning Byråd og siden i Region Midtjylland for Socialdemokratiet.

Blandt Connys politiske mærkesager er sundhedsområdet. Det er en interesse, der for alvor er blevet vakt efter, at hun mistede en søn i en alvorlig trafikulykke.

- Jeg sidder også for øjeblikket i Danske Regioners sundhedsudvalg, fordi det er vigtigt for mig, at der er lighed i sundhedssystemet, og at det ikke er pengene, der styrer sundheden, siger Conny Jensen.

Det er dog ikke kun hospitalernes forhold, der har betydning for Conny Jensen, også tilgængelighed spiller en stor rolle for hende.

- Jeg oplever desværre stadig, at der er problemer med tilgængeligheden rundt omkring. Vi har derfor i Region Midtjylland forstærket indsatsen for, at vores praktiserende læger bliver tilgængelige for alle. Når der kommer nye læger eller der skal renoveres, skal der derfor være handicapvenlig adgang, så alle kan få behandling, forklarer Conny Jensen og fortsætter:

- Det skal ikke være sådan, at tilgængelighed skal have lov til spænde ben for, om folk kan blive en ligeværdig del af samfundet. Uanset hvilken baggrund folk har, skal der være plads til dem.

Derfor skal du stemme

Politik er at ville, sagde Oluf Palme en gang, og for Conny Jensen handler politik om at ville gøre en forskel og turde engagere sig.

- Folk skal huske at møde op og stemme den 23. november. Demokratiet er en gave, som vi skal passe godt på. Når vi stemmer, er vi jo med til at præge beslutningerne og sætte rammerne for en given udvikling, så husk at mød op. Det kræver engagement at være en del af et aktivt og levende samfund.