Bliv frivillig hos os

Har du lyst til at være med til at planlægge og afholde arrangementer for andre? Så tag med til et af vores uforpligtende informationsmøder om at være frivillig.

Lige nu leder vi efter nye til vores frivillige fællesskaber. Her kan du læse mere om, hvordan du som frivillig kan hjælpe ulykkesramte og polioramte, og hvad vi kan tilbyde dig. 

Bliv en del af en aktivitetsgruppe

Lige nu leder vi efter frivillige til en aktivitetsgruppe i både Roskilde og omegn, i Vendsyssel, i Vordingborg og på Frederiksberg/København. Du vil komme til at sidde i en aktivitetsgruppe, som mødes cirka 1 gang om måneden og har løbende kontakt på mail og over telefon. Aktivitetsgruppen er helt ny, og dens første opgave er at arrangere et foredrag i foråret 2020. Du får mulighed for at få erfaring med, hvordan man planlægger og afholder arrangementer. Det er en fordel, hvis du selv er ulykkesramt/har polio, så kan du bruge din egen viden og erfaring til at arrangere noget relevant for målgruppen.

Er du interesseret i at høre mere, så kom til vores uforpligtende informationsmøder:

  • I Roskilde d. 3. september kl. 15.30. Tilmeld dig her
  • I Vrå d. 10. september kl. 19.00. Tilmeld dig her
  • I Vordingborg d. 18. september kl. 18.00. Tilmeld dig her
  • I Rødovre d. 19. november kl. 18.00. Tilmelding åbner senere.

Kender du én, som også kunne være interesseret i at arrangere foredrag for ulykkesramte/mennesker med polio, så tag gerne personen med. Både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningerne er velkomne.

Bliv dagshjælper

Vi har også andre muligheder for at engagere sig som frivillig i foreningen, som du kan høre mere om til mødet.

Du kan være dagshjælper, hvor du hjælper aktivitetsgruppen og bestyrelsen med de praktiske forhold omkring afviklingen af et arrangement. Som dagshjælper vil du regelmæssigt blive kontaktet i god tid inden et arrangement angående, om du vil hjælpe til på dagen med fx at flytte stole, stille forplejning frem og rydde op. Til denne opgave er det en forudsætning, at du er i den rette fysiske form.

Bliv bestyrelsesmedlem

Du kan også blive bestyrelsesmedlem eller suppleant. Bestyrelsesmedlemmer og suppleanter mødes cirka en gang om måneden og har løbende kontakt på mail og over telefon.

Til informationsmødet vil du møde både nuværende frivillige og en medarbejder fra foreningernes sekretariat. På mødet vil vi også fortælle om de forskellige opgaver, som du kan vælge at lave sammen med os, og vi svarer på alle dine spørgsmål. Til samtlige opgaver vil du modtage oplæring af én med erfaring på området.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte frivilligkoordinator Liv Hübner Østergaard på tlf. 3673 9099 eller lho@ulykkespatient.dk