Formanden for Danske Patienter på foreningsbesøg

Formand for Danske Patienter, Camilla Hersom besøgte PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen - og det blev til en god dialog om, hvor vigtigt det er, at patientforeninger står sammen om at arbejde for et sammenhængende sundhedsvæsen.
Formand for Danske Patienter, Camilla Hersom, formand Janus Tarp, direktør Philip Rendtorf og næstformand Ghita Tougaard.

Formanden for Danske Patienter, Camilla Hersom, var forleden på besøg hos PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen.

Her blev hun præsenteret for vores historiske indsats for poliopatienterne, ligesom hun hørte om det store arbejde, som der ydes for ulykkespatienter via fx UlykkesLinjen.

Efter mødet udtrykte Janus Tarp, formand for UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen, stor tilfredshed med mødet:

- Danske Patienter og UlykkesPatientForeningen står sammen om, at et sammenhængende sundhedsvæsen skal prioriteres i det kommende år. Vi vil arbejde for, at ulykkes- og poliopatienter får den fornødne højt specialiserede og tværfaglige behandling, så de hurtigst muligt kan komme tilbage til eller videre i livet. Samtidig skal indsatsen for de pårørende også prioriteres, da en ulykke ikke kun rammer den enkelte, men rammer hele familien.

 - Vi ser Danske Patienter som et stærkt talerør på sundhedsområdet. Og vi har på det seneste styrket vores engagement i og samarbejde med Danske Patienter fx ved at have næstformand Ghita Tougaard og direktør Philip Rendtorff centralt placeret, udtaler Janus Tarp.

Danske Patienter er paraplyorganisation for patient- og pårørendeforeninger i Danmark. Organisationen taler således patienternes og de pårørendes sag over for beslutningstagere og offentlighed.

Se Camilla Hersoms Facebook-opslag om besøget