Har du fået behandling med gammaglobulin?

Hvis du har fået behandling med gammaglobulin, som ikke er en del af et forsøg, inden for de seneste to år, vil PolioForeningen gerne høre fra dig.

For øjeblikket er der en lille gruppe polioramte, der modtager gammaglobulin efter at have deltaget i et svensk forsøg. Herudover er der en gruppe polioramte, der har indgået i et forsøg med gammaglobulin på enten Rigshospitalet eller Aarhus Universitetshospital (fase 1).

Udover disse to grupper af polioramte er der dog en lille gruppe, der modtager gammaglobulin på anden vis, og det er denne gruppe, vi meget gerne vil høre fra.

Kontakt

Har du modtaget gammaglobulin uden om de nævnte forsøg, hører vi i PolioForeningen meget gerne fra dig. Du må meget gerne kontakte Ole Bornhøft på bornhoft@gmail.com eller telefon 2966 7404 eller pressekoordinator Mogens Folkmann Andersen fra PolioForeningen på man@polio.dk eller telefon 2252 8646.

Baggrund

For øjeblikket kører der et internationalt forskningsprojekt om effekten af gammaglobulin ved postpolio, men projektet er først færdigt om fire år, og indtil da vil sundhedsmyndighederne ikke tilbyde det som behandling. 

Fire år er lang tid at vente på en behandling, når man er ældre og lider af postpolio. PolioForeningen er derfor ved at afdække, hvor mange der allerede får gammaglobulin, for på den måde at kunne lægge pres på politikere og embedsmænd.

Dine oplysninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet uden dit samtykke.

Læs også: 

Behandlingen polioramte ikke kan få

Gammaglobulin er en hjertesag