Husk din medicin - og støt PolioForeningens arbejde

En ny app kan hjælpe dig med at huske at tage din medicin, og samtidig har du mulighed for at støtte vores arbejde.

PolioForeningen har indgået et samarbejde med DrugStars. DrugStars er en applikation, der er designet til at hjælpe dig med at huske at tage din medicin og samtidig give medicinalvirksomheder værdifuld anonym feedback omkring deres medikamenter. 

I app’en kan du oprette din egen profil, og derefter har du mulighed for at registrere, hvilken medicin, du skal tage og hvornår. Hver gang du har taget din medicin, bliver du belønnet med en stjerne. Når du har optjent 50 stjerner, kan du donere dem til PolioForeningen eller en af de andre patientforeninger, der samarbejder med DrugStars.

På den måde har du altså mulighed for både at blive mindet om at tage din medicin og samtidig støtte op om foreningens arbejde. I app’en er der også mulighed for at anmelde egen medicin, ligesom det er muligt at tilmelde sig et brugerpanel.

Praktisk

Du kan downloade app’en DrugStars i både App Store (til iPhone) og i Google Play Butik (til Android). App’en er gratis at benytte.

Om DrugStars

I DrugStars-app’en kan du:

  • Tilføje din medicin, vitaminer og få påmindelser.
  • Få din belønning for at tage din medicin og dele dine erfaringer.
  • Donere til patientforeninger, som har brug for bidrag.

Ved at bedømme din medicin i DrugStars app'en, vil du kunne spore dine fremskridt, modtage råd og få en bedre forståelse for din oplevelse. Samtidig leverer du anonyme data, der kan bidrage til udviklingen af nye og bedre lægemidler.

Læs mere om DrugStars