Minister giver skulderklap til PolioForeningen

Børne- og socialminister Mai Mercado var forbi PolioForeningen til en snak om handicappolitik.
På billedet ses fra venstre direktør Philip Rendtorff, børne- og socialminister Mai Mercado, formand Janus Tarp og centerdirektør Britta Quistgaard.

Janus Tarp, formand for PolioForeningen, viste ministeren rundt og fortalte om vores arbejde med at hjælpe mennesker med handicap videre med livet, og ministeren var blandt andet imponeret over det høje faglige niveau.

- Specialhospitalet og HandicapBilistCentret har begge højt specialiseret viden, og det er til stor gavn for de mennesker, som har fået et handicap efter en sygdom eller ulykke. Begge steder gør et imponerende arbejde med at hjælpe disse mennesker videre i livet, så de får lov at leve et så selvstændigt og uafhængigt liv som muligt efter at have pådraget sig et handicap. Det fortjener et stort skulderklap, sagde børne- og socialminister Mai Mercado efter mødet.

Specialhospitalet, der yder helhedsorienteret og tværfaglig genoptræning og rehabilitering , og HandicapBilistCentret, der er højt specialiserede i at få mennesker med et handicap til at køre bil, drives af PolioForeningen.

Udover at snakke om PolioForeningens tværfaglige indsats for at hjælpe mennesker med handicap videre i livet, så var der også en snak med ministeren om blandt andet merudgifter.