Se dansk vinder i fotokonkurrencen "We're still here!"

Et medlem af PolioForeningen er blandt de heldige vindere i fotokonkurrence udskrevet af den amerikanske polioforening. Se billedet her.

Den amerikanske polioforening Post-Polio Health International udskrev tidligere på året en fotokonkurrence, der skulle sætte fokus på, at mennesker, som har haft polio, stadig er her og lever et aktivt familieliv.

PolioForeningen opfordrede medlemmer af foreningen til at deltage, og den opfordring fulgte Britta Westhausen. Hun indsendte nedenstående billede af sig selv på Den Blå Planet med titlen ’Glad søndag’.

Glad søndag - den danske vinderbillede i amerikansk fotokonkurrence om livet med polio.

Glad søndag - den danske vinderbillede i amerikansk fotokonkurrence om livet med polio.

Billedet er taget af hendes yngste søn Marc Westhausen, og sammen med billedet fulgte denne tekst:

Som poliooverlever siden 1950 er jeg stadig heldig at være i stand til at nyde alle aspekter af et familieliv. Mine to sønner og jeg gør meget sammen. Vi rejser, spiser sammen, besøger kunstudstillinger, museer og deler en masse sjove og interessante ting, når vi har tiden til det. Som kunstner er det nødvendigt for mig at rejse. Sidste år var jeg i Beijing, og min ældste søn var min "bodyguard" ellers ville det ikke være muligt. Min familie er og har altid været helt afslappet om min tilstand.

Britta var blandt de heldige vindere og vandt to års medlemskab af Post-Polio Health International.

Se de øvrige vinderbilleder på polioplace.org