Varmtvandstræning i Herlev – noget for dig?

Varmtvandstræning er godt for bevægelighed, muskelstyrke og balance. Kreds Københavns Omegn søger deltagere til deres hold i Herlev.

Træning i varmt vand er skånsom og samtidig godt for muskelspændinger og smerter.

Hvis det kunne være noget for dig, og du bor i nærheden af Herlev, er der stadig ledige pladser til varmtvandstræning, som foregår på Herlev Hospital. Træningen er for medlemmer af PolioForeningen.

Træningen i Herlev foregår hver tirsdag eftermiddag på Herlev Hospital frem til maj. Der er tre hold á 45 minutter med instruktør Marianne Berg Thomsen.

Lindrer smerter

Til træningen vil der være kompenserende øvelser, der både er godt for bevægeligheden, muskelstyrke og balance.

Derudover er træningen også godt mod smerter, fortæller deltager Eva Blom Andersen.

- Det er dejligt at være i det varme vand, for det betyder, at man slapper af, og det lindrer smerter. Tyngdekraften er sat delvist ude af spillet, og det betyder, at man kan lave en masse, der kan være svært, når man er på landjorden.

Er sammen med ligesindede

Eva fremhæver også træningen som en mulighed for at mødes med andre, der har samme udfordringer som én selv.

- Det er hyggelige mennesker, jeg træner sammen med, og instruktøren er både sød og engageret. Det er desuden dejligt at være sammen med ligesindede, for det giver en umiddelbar forståelse og samhørighed, fortæller Eva Blom Andersen.

Sådan tilmelder du dig varmtvandstræning i Herlev

Tilmeld dig til Martin Dagnæs på 2814 7905 eller martindagnes@gmail.com.

Pris:
Normalpris er 2000 kr. for 34 lektioner med start i september. Når du starter i november, skal du kun betale for de antal gange, der er tilbage af sæsonen ved tilmelding. Kontakt Martin Dagnæs for at høre nærmere om prisen.

Tid og sted:
Træningen foregår hver tirsdag frem til maj 2017 på Herlev Hospital, Ringvej 75, 2730 Herlev

Der er holdstart kl. 12.30, 13.15 eller 14.00. 

Varmtvandstræning andre steder i landet

Bor du ikke i nærheden af Herlev, kan du som medlem af PolioForeningen også komme til varmtvandstræning i SydvestjyllandFynMidt Thy MorsMidtVest Jylland og Storstrøm.