Velkommen til den nye socialminister

PolioForeningen byder den nye minister for social- og handicapområdet velkommen og ser frem til et godt samarbejde.
Mai Mercado (K), som er ny socialminister, får en invitation til at besøge PolioForeningen.

Danmark har fået ny regering, og med den er der kommet en ny minister for social- og handicapområdet. Mai Marcado (K) afløser Karen Ellemann (V).

PolioForeningen ser frem til samarbejdet med den nye minister. Udover at Mai Marcado skal videreføre arbejdet med den nye servicelov, håber foreningen på, at hun også vil se på blandt andet merudgifter og retssikkerhed.

- Vi vil gerne byde den nye socialminister Mai Mercado velkommen. Vi ved, at Mai har interesse for og erfaring med handicapområdet. Vi ser derfor frem til at samarbejde med den nye minister om løsningen af de udfordringer, vores medlemmer støder på i det daglige, siger Janus Tarp, formand for PolioForeningen.

Minister inviteres på besøg

PolioForeningen har en tradition for at samarbejde med de til en hver tid siddende socialministre, og den tradition fortsætter forhåbentligt med den nye minister.

- Vi inviterer Mai Mercado til Rødovre for at vise vores faciliteter og for at vise, at vi hver dag gør et stort stykke arbejde for at hjælpe vores målgruppe. Og for at drøfte retssikkerhed, merudgifter, handicapbiler mv. med ministeren. Vi håber, Mai Mercado vil tage godt imod invitationen, siger Janus Tarp.