Bliv frivillig i koordinationsudvalget

Vil du have indflydelse i PolioForeningen, så kan du få det i koordinationsudvalget.

I 2019 har vi planlagt, at vi i koordinationsudvalget arbejdere videre med at:

  • sundhedsvæsnet og offentligheden får kendskab til postpolio
  • arrangere wellness weekend
  • markere international poliodag den 24. oktober
  • styrke det nordiske samarbejde
  • arbejde for at alle med postpolio, der har behov for og ønsker det, kan få gammaglobulin

Hvordan bliver jeg valgt?

Hvis du vil være med til at bestemme, hvad vi skal have fokus på fremover og være med til at gennemføre de planlagte arrangementer, skal du skrive en mail og fortælle lidt om dig selv, din baggrund, din uddannelse og evt. erfaringer med frivilligt arbejde. Send ansøgningen til Marianne Frahm: frahm.hedensted@gmail.com

Fristen er den 7. maj 2019.

Hvad er koordinationsudvalget?

PolioForeningens koordinationsudvalg er et rådgivende organ for hovedbestyrelsen, og det laver aktiviteter målrettet personer med polio. Udvalget består af ni medlemmer, som hver sidder et år af gangen. Genvalg er muligt.

Udvalget mødes fire gange om året i Rødovre. På et af møderne planlægger vi, hvad vi vil arbejde med det kommende år. Vi arbejder også mellem møderne og korresponderer en del via mail.

Det er hovedbestyrelsen, der sammensætter koordinationsudvalget på baggrund af de indsendte ansøgninger ved deres første møde efter repræsentantskabsmødet. Koordinationsudvalget konstituerer sig selv efterfølgende til de ledige poster.

Har du spørgsmål om koordinationsudvalget, er du velkommen til at kontakte medlem af udvalget, Marianne Frahm, på mobil 40101343, frahm.hedensted@gmail.com

Læs mere om koordinationsudvalget