Test af grydeholder

Se hvilke fordele og ulemper der er ved denne grydeholder.

Hvis du har problemer med at holde fast på gryden, mens du rører i den, kan du måske have gavn af denne grydeholder. Stativet sættes fast med sugekopper på komfuret og gryden eller pandens håndtag holdes fast, så du kan røre med én hånd. Stativet passer til gryder og pander i forskellige størrelser. Holderen fungerer bedst på glaskeramiske kogeplader.

Pris 173,75 kr.

Køb den her

Nancy Vestergaard

Fordele:

Den er rigtig god, fordi den holder panden og gryderne på plads, så jeg ikke får så ondt af at holde dem. Den vil jeg varmt anbefale til andre, som har dårlige hænder, den er god.

Ulemper:

Den kan ikke tage store gryder.

Ergoterapeuten

Fordele:

Hvis du har nedsat kraft i hænderne eller kun har en hånd, du kan arbejde med, kan det være en hjælp at anvende pandeholderen. Pandeholderen kan hjælpe med at støtte en pande eller en lav kasserolle til at stå fast på et induktionskomfur. Pandeholderen kan hurtigt flyttes til et af de andre blus på komfuret vha. sugekopperne.

Ulemper:

Pandeholderen kan kun anvendes på induktions- og glaskeramisk plader og kan ikke holde på gryder o.l. Man skal røre langsomt og kontrolleret for at være sikker på, at pandeholderen ikke flytter sig under madlavningen.

Når man rører i panden, skal man være opmærksom på ikke at skubbe for meget fremad på panden, da dette kan skubbe panden fri af holderen.

Pandeholderen er i øjeblikket det eneste produkt af sin slags på markedet, men firmaet Handigood er i gang med at udvikle en silikonering, der kan placeres på komfuret, og som med et tryk skal kunne fastholde gryder og pander.