Gå til hovedindhold

Sommerudflugt med liftbus til Egeskov

Søndag, 4. august 2024, kl. 09.00-20.30
Egeskov Slotspark

Sommerudflugt med liftbus til Egeskov

 

Sommerudflugt for hele familien til Egeskov

Vi har igen i år besluttet at tage på sommerudflugt, som sædvanligvis foregår med liftbus – hvor der desværre IKKE er plads til crossere. 


Udflugten i år bliver: søndag den 4. august 

Parken og museerne på Egeskov er tilgængelige for alle, med muligheder for hvil undervejs. Der forefindes handicaptoiletter, der er et caféområde i en af museumsbygningerne, ishus i forbindelse med legeparken, og restaurant i selve Parkområdet. – Vi har ikke købt billetter til selve slottet, da flere af de formodede deltager desværre ikke kan komme derop. Det er muligt at tilkøbe billet dertil.

 

Da bussen ikke kan medbringe crossere, så kan der lejes crossere på stedet. Reserver på forhånd via kontakt til parken, se mere på linket her: Egeskov

 

Efter besøget på Egeskov, går turen atter hjemad, men inden vi kører helt hjem, skal vi først have noget aftensmad på Skibelund Krat. Her venter aftensmaden, som består af 2-retters middag inkl. kaffe. Drikkevarer for egen regning.

 

Der er mulighed for opsamling 2 steder hhv.:

 

Afgang: Kvaglundparken 1, 6705 Esbjerg Ø - kl. 09:00

Afgang: Fanøfærgen - kl. 9:30

Afgang: Vejen Banegård - kl. 10:15  

 

Når du tilmelder dig, bedes du venligst oplyse, om du er kørestolsbruger, og om du i bekræftende fald kan forflytte dig over på et sæde. Dette er af hensyn til, hvor mange sæder der skal tages ud af bussen.

 

 Prisen for turen er: 250 kr. pr. voksen og 100,- kr. pr. barn - BPA-hjælper er gratis

 

inkl. bustur, morgenkaffe m. 1 rundstykke samt kaffe/te, entré til Egeskov samt efterfølgende middag. Drikkevarer er for egen regning.