Gå til hovedindhold

Bliv medlem

Vi arbejder målrettet for at forbedre livsvilkårene for danskere, der har varige følger efter polio, og for at støtte og gennemføre forskning, der gør en afgørende forskel for denne gruppe.

Vælg medlemskab

Du kan vælge mellem et personligt- og et familiemedlemskab.

Personligt medlemskab

Som personligt medlem kan du få ny viden og rådgivning om livet efter en ulykke.

175 kr. det første år Derefter 275 kr. om året.

Familiemedlemskab

For alle personer, der tilhører samme husstand. Det er dog kun to personer, som kan stemme til generalforsamling, og de skal være fyldt 18 år.

175 kr. det første år Derefter 375 kr. om året.
Livet med Polio er en håndbog for polioramte.

Få bogen ”Livet med polio” i velkomstgave

Her har vi samlet viden om postpolio, behandling, medicin, livet med polio og også lidt om polioens historie. Bogen er på 96 sider og kan bruges som opslagsværk.

Spørgsmål og svar

Få svar på de mest stillede spørgsmål omkring medlemskabet.

  • Alle kan være medlem af PolioForeningen. Vi er sat i verden for at hjælpe dig, der har alvorlige følger efter polio og dine pårørende. Har du lyst til at støtte os i det arbejde, er du også meget velkommen til at melde dig ind.

  • Du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab ved at kontakte Medlemsservice på medlem@polio.dk eller ringe til os på tlf. 36 73 90 95 på hverdage fra 9-15.

    Du har endvidere 14 dages fortrydelsesret på køb af medlemskab.

  • Du kan vælge et personligt medlemskab til 175 kroner for det første års medlemskab (normalpris 275 kr.) eller et familiemedlemskab, der dækker alle personer i samme husstand og koster 175 kr. for det første års medlemskab (normalpris 375 kr.).

    Prisen på 175 kr. gælder kun nye medlemmer, som ikke har været betalende medlemmer i de seneste 12 måneder.

  • PolioForeningen udsteder ikke handicapparkeringskort. Hvis du ønsker at ansøge om handicapparkeringskort, skal du ansøge hos Danske Handicaporganisationers Brugerservice