Gå til hovedindhold

Kom med til det inspirerende foredrag med cykeldrengene.

Onsdag, 30. oktober 2024, kl. 18.00-21.30
KUC Kolding

Kom med til det inspirerende foredrag med cykeldrengene.

 

Kom med til det inspirerende foredrag med cykeldrengene.

 

Cykeldrengene cyklede verden rundt og vandt femte sæson af DR’s Alene i Vildmarken, nu har du/I mulighed for at høre dem brøle deres magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”.

 

Vi skal høre om deres deltagelse i Alene i vildmarken, et DR-program, hvor deltagerne skal klare sig selv i den norske vildmark. Et reality overlevelsesprogram hvor deltagerne skal bygge shelter og selv finde og fange mad.

 

Cykeldrengene tager os desuden med på deres jordomrejse på cykel, hvor de tilbagelagde i alt 24.391 kilometer. En tur hvor de tog afsted som knægte og vendte retur som mænd. – Tror også på, at de fortæller nyt om deres seneste projekt: På cykel over Indlandsisen, som har været vist på TV Syd.

 

Emil Fammé Hansen og Nicklas Flenø Mikaelsen er skolekammerater, eventyrer og fra Fredericia. Deres positive mindset har indtil videre inspireret både unge som gamle til mere end 100 foredrag rundt omkring i hele Danmark.

 

De to unge mænd går efter at se lyset for enden af tunnelen. De evner at se et helt fuldt glas, når mange andre ville se et halvt fuldt glas.

Prisen for at deltage er: 50,- kr. inkl. sandwich + vand.

 

Vi i bestyrelserne for Trekantområdet, Fyns-, Sønderjyllands- og Sydvestjyllandskredsen glæder os alle  til at se rigtig mange af Jer.

 

onsdag , den 30. oktober 2024 kl. 18:00 

på KUC, Ågade 27, 6000 Kolding.

Pris for deltagelse inkl. sandwich + vand: 50,- kr. pr. person – BPA-hjælpere gratis.

 

Arrangementet aflyses hvis der er under 25 tilmeldinger!