Nye forslag til den politiske indsats

Vi sætter i år ekstra politisk fokus på polioområdet. Derfor har PolioForeningens politiske konsulent i starten af året mødtes med medlemmer til en snak om vigtige polio-problematikker, som kræver en politisk løsning.

Nye tanker om, hvordan vi kan søge at gøre gammaglobulin tilgængelig for vores medlemmer. Et opdateret medicinsk informationskort til udlevering til lægen og andre behandlere. En opfordring om gratis transport til vederlagsfri fysioterapi til politikerne. En påmindelse til byråd og handicapråd i de kommuner, som er særligt tilbageholdende med at bevillige handicapbil. En ny, praktisk vejledning på hjemmesiden til, hvordan man ansøger om handicapbil.

Det var blot nogle af de forslag til nye projekter, som kom ud af mødet mellem poliomedlemmer og foreningens politiske konsulent i forrige uge.

- Det var et par utroligt lærerigt og hyggelige møder, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg beder vores medlemmer om hjælp. Der kom mange idéer frem, som jeg ikke selv var kommet på, og jeg regner med, at de fleste af dem er bragt til udførelse allerede inden sommerferien, siger foreningens politiske konsulent, Marlene Langbo-Friis.

Har du input til den politiske indsats?

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage i de to møder i Århus og København, er du fortsat meget velkommen til at spille ind med forslag til den politiske indsats i kommentarfeltet eller ved at sende en mail til mlf@polio.dk.