Test af skærebræt

Se hvilke fordele og ulemper der er ved dette skærebræt.

Hvis du har problemer med, at et almindeligt skærebræt glider rundt på bordet, kan du måske have gavn af dette skærebræt. Det har en lille kant, som går nedover kanten på køkkenbordet. Desuden har det takker, der holder brød og lignende på plads, mens du smører. 

Pris 149 kr. 

Køb det her

Ergoterapeuten

Ergoterapeutens vurdering af skærebrættet sker på baggrund af information om produktet, da de desværre ikke har haft mulighed for at afprøve skærebrættet. 

Fordele

En fordel ved skærebrættet er, at det lægger fast på bordet, så hvis du har nedsat kræft i den ene hånd og arm, vil det sandsynligvis være lettere for dig at skære mindre stykker grøntsager og smøre brød. Det er småt og derved nemmere at håndtere end et stort skærebræt, som ofte også er tunge. 

Ulemper

En ulempe kan være, at skærebrættet er så småt, at det kun er mindre ting, du kan anvende på brættet og derved kan have behov for flere forskellige skærebrætter, for at et almindeligt husholdsningsbehov er dækket. 

Susanne Sølling Ryding

Fordele

Skærebrættet er overraskende godt. Jeg bruger det, når jeg skal smøre madpakker eller skal skære frugt. Brødet ligger fast, og fordi brættet ikke vejer så meget, kan man lige børste krummerne ned i skraldespanden. Det er så skønt, at der er kant på og små knopper under, så brættet ligger godt fast. Det er fantastisk praktisk, at det kan komme i opvaskemaskinen. Jeg er virkelig glad for det. 

Ulemper

Til mit forbrug måtte det godt have været lidt større.