Gå til hovedindhold

Foredrag og kursus i Aarhus: Ud i naturen

Onsdag, 3. juli 2024, kl. 14:00-16:00
MarselisborgCentret, bygning 9 (tidligere bygning 8)

Foredrag og kursus i Aarhus: Ud i naturen
Foredrag og kursus i Aarhus: Ud i naturen

Annika Mørk Jensen, der er 48 år, bor på Midtfyn og har sommerhus på Thyholm. Hun er frivillig frontløber for projekt Natur for alle, gåvært for mennesker med handikap i Faaborg-Midtfyns kommune samt initiativtager bag netværket “Livet som handikappet”. Annika fortæller: ”Jeg elsker naturen og bruger den selv som en helbredende faktor og som mental sundhed. Jeg gør brug af naturterapi samt det, man kalder for “skovbad”, da det hjælper mig med mit mindset og min PTSD, så jeg nemmere kan klare hverdagen med op- og nedture.

Annika vil i billeder og ord tage os med på nogle af sine mange fællesture og tage os med ind bag kulissen, hvor hun fortæller, hvordan hun gør brug af forskellige metoder og strategier for at skabe den perfekte tur med de perfekte rammer, så alle kan være med og føle sig trygge. Hun vil også komme ind på vigtigheden i at passe på sig selv og ens eget handicap/diagnose, når man går forrest og viser vejen for den gode tur samt oplevelse.

Efter en kaffepause tages vi med videre ind på “Ud i naturens” hjemmeside og bliver guidet igennem, hvordan man søger imellem de 250 ruter, der pt er lagt ind for os med handikap, så vi kan gøre brug af en af de mange ruter, der er i vores nærområde, så vi også kan få ture med succes.

”Jeg glæder mig til at mødes med jer og dele min viden og erfaring med jer.!”

Vi åbner dørene klokken 13 for de, der kommer langvejs fra eller bare har lyst at mødes over medbragte madpakker. Vi sørger for lidt koldt at drikke til