Gå til hovedindhold

Sommerkursus på Egmont Højskolen - uge 26

Mandag, 24. - søndag, 30. juni 2024, kl. 15:00
Egmont Højskolen

Sommerkursus på Egmont Højskolen - uge 26

I uge 26 afholder PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen i samarbejde med Egmont Højskolen og Muskelsvindfonden igen det populære og hyggelige sommerkursus på Egmont Højskolen.

Overskriften på kurset er En plads i solen... mens vi lever.

I løbet af ugen kan du høre forskellige foredrag med blandt andre psykolog Mie Madsen, der fortæller om sit møde med det danske fængselssystem og dets indsatte.

Du kan også høre forfatter og eventyrer John Andersen, der fortæller om sine Grønlandseventyr med bl.a. kajakekspeditioner, og Henning Toft Bro, tidligere biskop og kendt fra bandet Tørfisk, der sammen med din søn Christian Toft Bro afholder et underholdende sangforedrag.

Der bliver også rig mulighed for at fordybe sig i forskellige valgfag som sejlads, friluftsliv og kreative værksteder, mens du om aftenen kan hygge dig sammen med de andre kursister og forskellige aktiviteter.

Du finder det samlede program her. (På side 12).

Tilskud til medlemmer af foreningen
Er du medlem af PolioForeningen eller UlykkesPatientForeningen (tegnet før den 1. oktober 2023), har du mulighed for at få tilskud til personlige hjælpere efter Servicelovens §96 eller §97. Der kan ydes tilskud, hvis egen kommune er søgt, men har givet afslag. Tilskuddet betyder, at deltagerprisen for hjælpere er 1.000 kr. pr. hjælper.

Tilskud til broafgift
PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen yder desuden tilskud til dokumenteret udgift til bro på op til 300 kr.