Gå til hovedindhold

Spørg eksperten: Hvem er jeg efter ulykken?

Mandag, 17. juni 2024, kl. 14:00-15:30
Zoom

Spørg eksperten: Hvem er jeg efter ulykken?

Mange oplever, at deres selvforståelse og selvværd ramler, når de går fra at have kunnet alting selv til at have vanskeligt ved at få hverdagen til at hænge sammen.

Det kan opleves nedværdigende ikke at kunne klare de mest almindelige ting, men kun have overskud til at ligge på sofaen. For nogle udfordres deres identitet yderligere, hvis de ikke længere er i stand til at fortsætte deres hidtidige beskæftigelse.

Hvis du har en usynlig skade, vil du muligvis opleve, at det tager længere tid at skabe en ny identitet, fordi alt udadtil ser ud, som det plejer, mens alt indadtil er forandret.

I spørgetimen kommer Mette ind på, hvad en ulykke kan gøre for din identitet. Hvem er du nu? Hvad kan du på nye præmisser? Og hvad gør en livsomvæltende begivenhed egentlig ved dig?

Om eksperten
Mette Nyrup er uddannet psykolog og arbejder til daglig som faglig leder på UlykkesLinjen – UlykkesPatientForeningens gratis rådgivningstelefon.

Om spørgetimer
Spørgetimerne foregår online via Zoom. 
 
Mette holder et oplæg om emnet på ca. 30 minutter, og bagefter er der rig mulighed for, at du kan stille spørgsmål i chatten. Vi forsøger at besvare så mange spørgsmål som muligt inden for den time, vi har til rådighed.
 
Du er selvfølgelig også velkommen til bare at høre oplægget.
 
Hvis du allerede nu har et spørgsmål, du gerne vil have besvaret, kan du stille det, allerede når du tilmelder dig spørgetimen. 
 
Har du brug for teknisk hjælp til at logge på?
Du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål på vores hjemmeside